Prezantim

Stafi

STAFI I CARITAS –IT SHQIPTAR PRESIDENT:  Msgr. George Frendo DREJTOR KOMBËTAR: PhD.  Albert P. Nikolla ASISTENTE LIGJORE DHE ADMINISTRATIVE: Blerta Gjergji FINANCIERE: Violeta Prenga PËRGJEGJËSE E SEKTORIT SOCIAL: Enkelejda Qama PËRGJEGJËSE E SEKTORIT SHËNDETËSOR: Elona Memetaj PËRGJEGJËSE E SEKTORIT ANTI-TRAFIK: Ariela Mitri PËRGJEGJËS I SEKTORIT TË DOGANAVE: David Pishtra KOORDINATORE E SEKTORIT SHËNDETËSOR: Joana Luka [...]

Vendndodhja

{mosmap kml='http://www.caritasalbania.org/images/stories/caritas_albania.kml'}

Historiku Caritas

Caritas Shqiptar është një organizate humanitare që punon për përmirësimin e kushteve të jetesës së njerëzve më të varfër dhe më në nevojë në Shqipëri.  U themelua në vitin 1993 nga Konferenca Ipeshkvnore e Kishës Katolike dhe u njoh nga shteti Shqiptar si një organizatë bamirëse e Kishës Katolike Shqiptare. Që nga viti 1994, Caritas-i Shqiptar është anëtar i Caritas Internationalis dhe Caritas Europa, rrjeti botëror i organizatave Katolike që ofrojnë ndihmë.
Caritas Shqiptar është një organizate humanitare që punon për përmirësimin e kushteve të jetesës së njerëzve më të varfër dhe më në nevojë në Shqipëri.  U themelua në vitin 1993 nga Konferenca Ipeshkvnore e Kishës Katolike dhe u njoh nga shteti Shqiptar si një organizatë bamirëse e Kishës Katolike Shqiptare. Që nga viti 1994, Caritas-i Shqiptar është anëtar i Caritas Internationalis dhe Caritas Europa, rrjeti botëror i organizatave Katolike që ofrojnë ndihmë.

Misioni yne

Ne besojmë në vlerën e dinjitetin e jetës njerëzore. Ne ndihmojmë duke u bazuar në vlerat shpirtërore dhe humanitare. Besojmë që çdo njeri ka të drejtë të jetë i përfshire në vendime që kanë ndikim në jetën e tyre. Ne besojmë se respekti për te drejtat e njeriut do të garantojë një zhvillim të qëndrueshëm.      

Skip to content