localhost

About localhost

This author has not yet filled in any details.
So far localhost has created 382 blog entries.

Eksperti studimi

Caritas Shqiptar në kuadër të zbatimit të projektit “Programi i trajnimit për të rinjtë për evitimin e sjelljeve të riskut” kërkon të zhvillojë një vezhgim në Shkodër, Lezhë, Tiranë dhe Elbasan mbi vlerësimin paraprak të nivelit të Njohurive, Qendrimeve dhe Sjelljeve të të rinjeve në lidhje me sjelljen e shëndetëshme, qëndrimet dhe përgjegjësitë sociale. Zonat: [...]

Shtyrje afati e rezultateve të projekt propozimeve – SOCIETIES

Caritas Shqiptar se bashku me partneret njofton te gjitha organizatat e shoqerise civile qe kane aplikuar per grante ne kuader te projektit SOCIETIES - Mbeshtetja e organizatave te shoqerise civile ne fuqizimin e aftesive teknike, perfshirjen e personave me aftesi te kufizuar dhe standardet evropiane ne Evropen Juglindore, se afati per publikimin e rezultateve zhvendoset [...]

Punonjëse Sociale

Organizata:                       Caritas Shqiptar Departamenti:                  Shëndetësor Tipi i kontratës:                Kontratë pune Individuale me kohëzgjatje të caktuar Pozicioni:                          Punonjese Sociale Vendodhja:                       Laç   Konteksti/Përmbledhja e punës: Caritas Shqiptar në kuadër të Projektit “Të Jesh Aktiv - Pa Barriera”, në Laç shpall vendin vakant për “Punonjëse Sociale” sipas përshkrimit të punës si [...]

Lajmërim për kontraktim Mbikqyrës punimesh

Zbatues i Projektit: Caritas Shqiptar Afati i aplikimit: 24.03.2017 Email: caritasalbania@caritasalbania.org   Caritas Shqiptar kërkon të kontraktojë një subjekt për mbikqyrjen e punimeve. Punimet që do të mbikqyren janë si më poshtë: Dhomë lojrash për fëmijë; Dhomë psikologu; Tualete; Dhomë pritje për meshkuj; Dhomë pritje për femra; Dhomë mjeku; Ambjent gatimi.   Mbulimi gjeografik Dhomat [...]

Lajmërim për kontraktim kompanie ndërtimi

Zbatues i Projektit: Caritas Shqiptar Afati i aplikimit: 23.03.2017 Email: caritasalbania@caritasalbania.org   Caritas Shqiptar kërkon të kontraktojë një kompani ndërtimi për të kryer punime si: Rinovimi dhe mobilimi e një ambjenti të përcaktuar si ambjent miqësor për nënat dhe fëmijët. Ambjenti duhet të pajiset me materiale argëtuese dhe edukative për fëmijë në Qendrën e mbyllur [...]

EKSPERTË për vlerësimin e projekt propozimeve të marra në kuadër të granteve të projektit SOCIETIES

Në kuadër të projektit SOCIETIES – Mbështetja e organizatave të shoqërisë civile në fuqizimin e aftësive teknike, përfshirjen e personave me aftësi të kufizuar dhe standardet evropiane në Evropën Juglindore, Caritas Shqiptar kërkon dy ekspertë në rolin e anëtarëve të Komisionit të Jashtëm Përzgjedhës për kryerjen e vlerësimit të projekt propozimeve të marra nga organizatat e shoqërisë [...]

Lajmërim për kontraktim eksperti për hartimin e udhëzuesit për azilkërkuesit

Titulli i Projektit: Strehim dhe akses për fuqizim dhe reduktimin e rrezikut tek gratë dhe vajzat Zbatues i Projektit: Caritas Shqiptar Afati i aplikimit: 06.03.2017 Email: caritasalbania@caritasalbania.org Caritas Shqiptar dhe CRS (Catholic Relief Services – Caritas Amerikan) do të zbatojnë një projekt 9-të mujor në lidhje me strehimin dhe aksesin për fuqizimin dhe reduktimin e [...]

LAJMËRIM PËR KONTRAKTIM PËRKTHYESI

Titulli i projektit: SOCIETIES- “Mbështetja e organizatave të shoqërisë civile në fuqizimin e aftësive teknike, përfshirjen e personave me aftësi të kufizuar dhe standardet evropiane në Evropën Juglindore” Zbatuesi i Projektit: Caritas Shqiptar Caritas Shqiptar në kuadër të projektit SOCIETIES – “Mbështetja e organizatave të shoqërisë civile në fuqizimin e aftësive teknike, përfshirjen e personave [...]

FTESË – TRAJNIM “Rrjetëzimi dhe Ndërtimi i koalicionit”

Tiranë, më 23-24 Shkurt 2017   Valentina Hristakeva dhe Kalina Ivanova – Trajnerë bullgarë Caritas Shqiptar në kuadër të projektit SOCIETIES – Mbështetja e organizatave të shoqërisë civile në fuqizimin e aftësive teknike, përfshirjen e personave me aftësi të kufizuar dhe standardet evropiane në Evropën Juglindore, Fton të gjitha organizatat e shoqërisë civile që merren [...]

Skip to content