caritasalbania

About Caritas Albania

This author has not yet filled in any details.
So far Caritas Albania has created 29 blog entries.

Rregullore e privatësisë

Në bazë të ligjit Nr. 9887 datë 10.03.2008 “Për mbrojtjen e të dhënave personale”, informacioni i trasmetuar në përmbajtje të këtij WEBSITE është i destinuar vetëm për individin ose për institucionin. Çdo rishikim, trasmetim, shpërndarje apo kryerjen e ndonjë veprimi tjetër të ngjashëm me këto nga persona apo subjekte të tjera të ndryshëm nga marrësi [...]

AKTIVITET I ORGANIZUAR NGA CARITAS SHQIPTAR SEKTORI I VULLNETARIZMIT PER DITEN NDERKOMBETARE TE TE VARFERVE

Ditën e Diel më 18 Nëntor 2018 në ditën Botërore të të Varfërve, në mbarë botën u organizuan aktivitete në ndihmë të varfërve nga përfaqësues të Kishës Katolike. Gjithashtu në Omelinë e Meshës së Shenjtë për ditën Botërore të varfërve në Basilikën e Shën Pjetrit në Vatikan ku morën pjesë 6 mijë persona, [...]

SELIA E SHENJTE MESAZHI I ATIT TE SHENJTE FRANCESKU II DITA BOTËRORE E TË VARFËRVE E DIELË XXXIII (Koha gjate Vitit) 18 nëntor 2018   Ja, ky skamnor e thirri në ndihmë e Zoti e dëgjoi «Ja, ky skamnor e thirri në ndihmë e Zoti e dëgjoi» (Psalmi 34,7). Fjalët e psalmistit bëhen tonat në [...]

LAJMËRIM PËR KONTRAKTIM MBIKQYRËS PUNIMESH

Zbatues i Projektit: Caritas Shqiptar Afati i aplikimit: 16.11.2018 Email: caritasalbania@caritasalbania.org   Caritas Shqiptar kërkon të kontraktojë një subjekt për mbikqyrjen e punimeve. Punimet që do të mbikqyren janë si më poshtë: Rikonstruksion i pjesshëm i Stacionit të Policisë Kufitare, Kapshticë(GOS) i percaktuar si ambjent akomodimi dhe intervistimi për refugjatët dhe azilkërkuesit.   Mbulimi gjeografik [...]

Falënderimi i Ipeshkvive europian ndaj miliona vullnetarëve të krishterë

  Asambleja Plenare e Konferencës ipeshkvnore të Europes.   Poznań, Polonia, 13-16 shtator 2018 Vullnetarizmi vë në lëvizje miliona të krishterë në Europë dhe paraqitet si një fenomen trupor e kapilar, i aftë të ndërhyjë, me dinamizëm të veçantë bamirësie, shumica e të varferve dhe emigrantëve, që janë të pranishëm në shoqërinë tone të begatë. [...]

Kerkese per oferte

Lajmërim për kontraktim kompanie ndërtimi   Zbatues i Projektit: Caritas Shqiptar Afati i aplikimit: 25.10.2018 Email: caritasalbania@caritasalbania.org   Caritas Shqiptar kërkon të kontraktojë një kompani ndërtimi për të kryer punime si: Rikonstruksion i pjesshëm i Stacionit të Policisë Kufitare, Kapshticë(GOS) i percaktuar si ambjent akomodimi dhe intervistimi për refugjatët dhe azilkërkuesit.   Mbulimi gjeografik Dhomat [...]

Njoftim

NJOFTIM   Lënda:     Shtyrje të afatit në pjesmarrje në tender me objekt “Ofertë për elektroshtepiake” për organizatën jo-qeveritare Caritas Shqiptar.   Referuar kërkesës për ofertë, në faqen e Caritas Shqiptar për pjesëmarrjen në tender me objekt “Ofertë për elektroshtepiake” të publikuar me datë 03/10/2018, Ju njoftojmë se:  Afati për pjesëmarrjen në tender do të [...]

Thirrje per pjesemarrje ne tender

OBJEKTI:                             Ofertë për elektroshtepiake  Tiranë 03/10/2018 Te nderuar Z./Znj.   Caritas-i Shqiptar është një organizatë humanitare e Kishës Katolike që punon për përmirësimin e kushteve të jetesës së njerëzve më në nevojë në Shqipëri. Që nga viti 1994, Caritas-i Shqiptar është anëtar i Caritas Internationalis dhe Caritas Europa, rrjeti botëror i organizatave Katolike që ofrojnë [...]

KONKURS NDËRKOMBËTAR DIZENJIMI – FUSHATA ANTI-STIGMA

SOCIETIES – www.projectsocieties.org Shkarko Dokumentin Organizata Caritas fton palët e interesuara të marrin pjesë në Konkursin Ndërkombëtar të Dizenjimit të shpallur në kuadër të Fushatës Anti - Stigma dhe nën Sloganin “MUND T’I NDODHË KUJTDO" Fushata është realizuar në kuadër të projektit "SOCIETIES"“Mbështetja e organizatave të shoqërisë civile në fuqizimin e aftësive teknike, përfshirjen e [...]

Kërkesë për ofertë

      Tiranë, më 23/08/2018     KËRKESË PËR OFERTË   Lënda:             Kërkohet ofertë për pjesëmarrje në proçedurën e tenderit “Ftesë për të konkurruar” me objekt “Blerje artikujsh ushqimor dhe pastrimi” për organizatën jo-qeveritare Caritas Shqiptar.     MËNYRA E PJESËMARRJES NË TENDER Jeni të ftuar të dorëzoni ofertën tuaj dorazi me vulë dhe [...]