Njoftime

Thirrje për pjesëmarrje në tender – Ushqim i ngrohtë, Korçë

Tiranë me 02/11/2023 Thirrje për pjesëmarrje në tender – Ushqim i ngrohtë, Korçë Të nderuar, Caritas-i Shqiptar është një organizatë humanitare e Kishës Katolike që punon për përmirësimin e kushteve të jetesës së njerëzve më në nevojë në Shqipëri. Që nga viti 1994, Caritas Shqiptar është anëtar i Caritas Internationalis dhe Caritas Europa, rrjeti botëror [...]

Pozicion Vakant – Këshillues Karriere

Pozicion Vakant Termat e Referencës   POZICIONI KESHILLUES KARRIERE Programi: Your Job 2 Raporton te: Koordinatori Kombëtar i Programit Caritas Shqiptar Supervizohet nga: Stafi lokal i projektit dhe stafi austriak Fillimi i punës: 1 Nëntor 2023 Background: Your Job është një program i zhvilluar nga një konsorcium i organizatave anëtare të Caritas-it (Shqipëri, Austri, Bosnjë [...]

Thirrje për pjesëmarrje në tender – Rindërtim dhe riaftësim i banesave të dëmtuara nga tërmeti, Tiranë

Tiranë me 24/08/2023 OBJEKT: Thirrje për pjesëmarrje në tender Të nderuar Z./Znj. Caritas-i Shqiptar është një Organizatë humanitare e Kishës Katolike që punon për përmirësimin e kushteve të jetesës së njerëzve më në nevojë në Shqipëri. Që nga viti 1994, Caritas Shqiptar është anëtar i Caritas Internationalis dhe Caritas Europa, rrjeti botëror i Organizatave Katolike [...]

Thirrje për pjesëmarrje në tender – Blerje produkteve ushqimore dhe higjienike, Tiranë

Thirrje për pjesëmarrje në tender – Blerje produkteve ushqimore dhe higjienike, Tiranë Tiranë me 21/08/2023 OBJEKT:      Thirrje për pjesëmarrje në tender Të nderuar Z./Znj. Caritas Shqiptar është një Organizatë humanitare e Kishës Katolike që punon për përmirësimin e kushteve të jetesës së njerëzve më në nevojë në Shqipëri. Që nga viti 1994, Caritas Shqiptar është [...]

Thirrje për pjesëmarrje në tender – Organizim aktivitetesh – Shkodër

OBJEKT:      Thirrje për pjesëmarrje në tender Të nderuar Z./Znj. Caritas Shqiptar është një Organizatë humanitare e Kishës Katolike që punon për përmirësimin e kushteve të jetesës së njerëzve më në nevojë në Shqipëri. Që nga viti 1994, Caritas Shqiptar është anëtar i Caritas Internationalis dhe Caritas Europa, rrjeti botëror i Organizatave Katolike që ofrojnë ndihmë. [...]

Njoftim për punë – Koordinator/Ekspert Migracioni Tirane

Organizata:                    Caritas Shqiptar Pozicioni:                        Koordinator/ Ekspert Migracioni Departamenti:                Anti-Trafikimit dhe Migracionit Vendodhja:                     Tiranë Varet & raporton tek:   Menaxheri i Projektit Konteksti/Përmbledhje e punës: Caritas-i Shqiptar në  bashkëpunim me UNHCR po zbaton një projekt në mbështje të drejtave të migrantëve, refugjatëve dhe azil-kërkuesve  që identifikohen në Shqipëri. Qëllimi i projektit është mbrojtja dhe ofrimi [...]

Njoftim për punë – Sanitare Bilisht

  Organizata:                     Caritas Shqiptar Pozicioni:                         Sanitare Departamenti:                Anti-Trafikimit dhe Migracionit Vendodhja:                     Bilisht Varet & raporton tek:   Koordinatori/Menaxheri i Programit    Konteksti/Përmbledhje e punës: Caritas-i Shqiptar në  bashkëpunim me UNHCR po zbaton një projekt në mbështje  të drejtave të migrantëve, refugjatëve dhe azil-kërkuesve  që identifikohen në Shqipëri. Qëllimi i projektit është mbrojtja dhe ofrimi me [...]

Shtyrje afati – Thirrje për pjesëmarrje në tender – “Designer”

Tiranë me 26/05/2023 NJOFTIM PËR SHTYRJE AFATI  Thirrje për pjesëmarrje në tender - “Designer” Caritas Shqiptar me seli në rrugën "Don Bosko" nr.4, Tiranë, Shqipëri, njofton shtyrjen e afatit të procesit të tenderimit sipas të dhënave të mëposhtme: Autoritet Prokurues:                     Caritas Shqiptar Objekti i Tenderit:    [...]

Shtyrje Afati – Njoftim për punë – Inxhinier Ndërtimi/Supervizor Tiranë

  Organizata:                           Caritas Shqiptar Pozicioni:                               Inxhinier Ndërtimi/Supervizor Departamenti:                       Social Vendodhja:                            Tiranë Raporton tek:                        Drejtori, Menaxheri i Projektit, Koordinatori Operacional   Konteksti/Përmbledhje e punës: Caritas-i Shqiptar pas tërmetit me madhësi 6.4 goditi Shqipërinë më 26 nëntor 2019 në bashkëpunim  Partnerët e Caritas Shqiptar dhe Kishën Katolike, u përgjigjën menjëherë te [...]

Skip to content