Uncategorized

Buletine – Newsletter

Newsletter NETAGE Kliko këtu për të shkarkuar buletinin e parë Kliko këtu për të shkarkuar buletinin e dytë Kliko këtu për të shkarkuar buletinin e tretë  Kliko këtu për të shkarkuar buletinin e katërt Newsletter Antitrafikimi Kliko këtu për të shkarkuar buletinin e parë Kliko këtu për të shkarkuar buletinin e dytë Kliko këtu për të [...]

Stafi Caritas Albania

BORDI EKZEKUTIV Imzot George FRENDO President Atë Antonio LEUCI Drejtor Kombëtar Znj. Aurora KOQEKU Asistente Administrative dhe Juridike GRUPI MENAXHUES Znj. Elona MEMETAJ Zv/Drejtoreshë dhe Përgjegjëse e Programit Shëndetësor Znj. Enkelejda QAMA Përgjegjëse e Programit Social Znj. Ariela MITRI Përgjegjëse e Programit të Antitrafikimit Z. David PISHTRA Përgjegjës i Procedurave Doganore Znj. Violeta PRENGA [...]

MISIONI YNË

Ne besojmë në vlerën e dinjitetin e jetës njerëzore. Ne ndihmojmë duke u bazuar në vlerat shpirtërore dhe humanitare. Besojmë që çdo njeri ka të drejtë të jetë i përfshirë në vendime që kanë ndikim në jetën e tyre. Ne besojmë se respekti për të drejtat e njeriut do të garantojë një zhvillim të qëndrueshëm.

Kontakto

[si-contact-form form='1'] Adresa: Rruga "Don Bosko", Nr.4, Tiranë Tel:    +355 42230088 Fax:   +355 42234327 Mob:  +355 682024596 Email: caritasalbania@caritasalbania.org

Konferenca mbi kujdestarin e PAK

 Shërbimi i kujdestarisë dhe profili i kujdestarit Caritas Shqiptar, më datë 19 Korrik 2013, organizoi Konferencën me temë “Njohje me profilin e kujdestarit të personit me aftësi të kufizuara, në Shqipëri”. Në Konferencë ishin të pranishëm përfaqësues të shoqërisë civile, përfaqësues të Organizatave Ndërkombëtare, përfaqësues nga MPCSSHB, SHSSH dhe grupit të interesit. Zhvillimi i Konferencës [...]

Programi Shëndetësor

PROGRAMI I AFTËSISË SË KUFIZUAR KUJDESI NË BANESË PËR TË MOSHUARIT DHE NET-AGE KUJDESI SHËNDETËSOR PARËSOR

Mbremje Bamiresie

“Mbrëmje Bamirësie”   Më datë 27 dhjetor 2012 Caritas-i Shqiptar organizoi “Mbrëmjen e Bamirësisë”. Në këtë mbrëmje ishin të pranishëm rreth 100 persona, ndër të cilët: bashkëpunëtorë, përfaqësues nga “Grupi i Miqve” të Caritas-it Shqiptar si artistja Znj. Roza Anagnosti, pianisti i njohur Gjon Guralumi dhe përfaqësues të biznesit shqiptar. Mons. George FRENDO President i Caritas-it Shqiptar, [...]

Kampi Veror

Të gjithë së bashku kundër trafikimit të qenieve njerëzore, bëj ndryshimin! “Caritas-i Shqiptar” në kuadër të projektit rajonal “Trafikimi i qenieve njerëzore, një sfidë e përbashkët për shekullin e ri” zhvilloi kampin veror ndërkombëtar me temë: “Të gjithë së bashku kundër trafikimit të qenieve njerëzore, bëj ndryshimin” në datat 23-26 Korrik 2012, në Fshatin e [...]

Sistem voltaik

Inaugurimi i instalimit të sistemit fotovoltaik në godinën e Caritas-it Shqiptar Caritas Shqiptar, do të zhvillojë më datë 17 Shtator 2012, ora 15:30 pranë ambienteve të godinës Rr. Don Bosko, Nr. 4 Tiranë, ceremoninë e inaugurimit të instalimit të sistemit fotovoltaik, mundësuar në partneritet me Qeverinë Lokale të Austrisë së Poshtme, Kompaninë EVN dhe Caritas [...]